proxi
utskriftsversion
Öppet
Lokalen är för tillfället


Allmänt
Nyheter (Arkiv)
Introduktion
Medlemskap
Vägbeskrivning
Öppettider
Galleri
Sponsring
Kontakta oss

Aktiviteter
Data
Datorspel
Rollspel
Lajv
Figurspel
Brädspel
Kortspel

Utbildning

Bokningar

Föreningar
Proxxi/GAM
Ix

Genesis
KAST
SLUG
Terrapico
Världssmedjan
Introduktion

Tänk om det fanns en central lokal för ungdomsverksamhet där man kunde syssla med alla sina hobbys. Spela spel eller mysa framför en film. Syssla med datorer på alla upptänkbara vis. Det fanns utrustning för att pula med elektronik och hårdvara men även för att sy kläder för levande rollspel. Givetvis skulle det också vara en plats där man kan spendera långa stunder med att diskutera det man finner intressant.

Faktum är att vi anser att vi med Proxxi lyckats komma mycket nära ovanstående vision. Sverok föreningen GAM driver där sådan verksamhet som vi giller. Från ett antal föreningar samlas personer för att helt ideellt göra det vi tycker är kul. Inriktningen på verksamheten varierar beroende vilka som är där. Namnet på lokalen kommer från den förening som tidigare var ansvarig för verksamheten. Eftersom namnet Proxxi är bra och väl inarbetat har vi valt att fortsätta använda detta namn.

Att beskriva en typisk kväll i lokalen är nära nog omöjligt. Det finns mängder med saker man kan göra vilket gör att den kvällen inte är den andra lik. Personer som sysslar storslagna projekt som t.ex. att bygga den perfekta byn till figurspel blandas med någon som roar sig med att undersöka vad för saker som finns upplagda på filservern till nätverket. I vårt tycke är Proxxi den absolut bästa föreningslokalen att vistas i inom stockholmsområdet men det kan hända att vi är aningen partiska. Det enda sättet du kan testa om vi har rätt är komma till lokalen och besöka oss.© 2001-2010 Proxxi