Projektet IX3C

Syfte:

Varje år de senaste 32 åren så har CCC (Chaos Computer Club) arrangerat CCC (Chaos Communication Congress) i Tyskland den 27-30 december.

CCC har på senare år satsat på att ha ett ökat remote-deltagande för kongressen. De har på senare år blivit bättre på live-streaming samt att läsa upp frågor till föreläsare från IRC så att remote-deltagare kan ställa frågor precis som folk som faktiskt deltagar på kongressen.

När:

CCC har alltid varit 27-30 december från morgon till kväll med pauser i schemat för lunchpauser och middagar. IX3C kommer självklart att vara samma dagar som CCC.

Plats:

Vi kommer att hålla till i UFS lokal på följande adress:

Unga Forskare Stockholm
Polhemsgatan 38
112 30 Stockholm

Praktiska planer

Föreläsningar

Det kommer ta ett tag innan det kommer ett schema och vi tänker oss att man kommer överens om vad vi ska titta på under dagens gång.

Mat

UFS lokal är utrustat med Kök, Toalett och Dusch. Vi har planer på att folk som vill deltaga ska anmäla ungefär vilka dagar de vill deltaga samt eventuella matpreferenser (allergier, dieter, vegeterianism, veganism, osv).

Vår plan är att laga mat till lunch och kanske gå ut och äta till middag. Beroende på hur folk känner inför att laga mat samt hur folk kommer överens om vad vi ska laga.

Kostnader för mat kan vi splitta på deltagare.

Allmänt hackande

Under CCC så är det väldigt mycket “side-tracks” i form av folk som sitter och hackar på egna projekt. Det samma kommer vi kunna lösa på IX3C, vi skulle kunna sätta upp som mål att bygga något spännande under veckans gång.